Sortegem entrades per a l’espectacle de Nao Albet a L’Auditori

21.01.2017

Els propers 27, 28 I 29 de gener arriba a L’Auditori la segona producció d’Escenes, música en moviment, d’aquesta temporada. En aquesta ocasió Escenes s’entrecreua amb Sampler Sèries, la temporada dedicada a les músiques de nova creació de L’Auditori, per donar pas a una versió lliure de l’obra Words and Music que va escriure Samuel Beckett amb música de Morton Feldman. Sortegem cinc entrades dobles per a l’estrena del dia 27. Si voleu entrar al bombo, envieu un correu a info@nuvol.com o introduïu la vostra adreça de correu electrònic aquí.

L’actor, director i músic Nao Albet. Fotografia de David Ruano

Al 1961 Samuel Beckett va escriure Words & Music per a la radio BBC, una obra de teatre amb dos personatges anomenats « Words » i « Music ». Vint anys més tard, Beckett va suggerir que Morton Feldman compongués la música, i el resultat es va poder representar completament al 1987 (any de la mort de Feldman). Nao Albet, reconegut per la seva capacitat d’innovació i el seu treball en diferents disciplines artístiques, aborda la direcció de l’obra i interpretarà a “Words” descobrint l’univers de Samuel Beckett i el grup instrumental bcn216 serà “Music”, la melodia de Feldman. La posada en escena comptarà també amb l’actor Jordi Figueras, la ballarina Anna Hierro i l’escenografia de Max Glaenzel.

Les properes propostes d’Escenes

Seguint amb la línia d’establir relació amb altres programacions de L’Auditori, Escenes col·labora amb la temporada de Musica Antiga portant a Barcelona l’espectacle À la Espagnole, Fantasía Escénica, de la Cia Antonio Ruz i l’Accademia del Piacere. Un viatge al segle XVII, època en que la “moda espanyola” va arrelar a Franca de forma molt notable i que a L’Auditori descobrirem a traves d’un diàleg entre la dansa contemporània, el teatre i la musica barroca. 5.100  és un altre dels encàrrecs d’Escenes d’aquesta temporada. Una proposta que neix de la simbiosi de Joan Català i Roser Tutusaus amb l’ensemble Frames Percussion i que parteix de la idea d’explorar la sonoritat de la pròpia sala des de la percussió i les arts en moviment. L’últim Escenes de la temporada, Revisiting Bowie, homenatjarà l’univers del recentment desaparegut David Bowie. Les ballarines i coreògrafes, Les Filles Föllen i el guitarrista Adrià Plana revisitaran l’univers musical, estètic i visual d’una de les majors icones de la historia de la musica i cultura pop. Un espectacle visual, coreogràfic i fresc que beurà també del llenguatge del videoclip per viatjar a l’imaginari camaleònic de Bowie.

Sortegem cinc entrades dobles per a aquest espectacle. Si hi voleu participar, escriviu un correu a info@nuvol.com o inscriviu-vos en aquest web