Música contra la pobresa infantil a Tivissa

16.08.2016

La vila de la Ribera d’Ebre acull aquest dissabte 20 d’agost un dels 24 concerts solidaris que se celebren a diversos indrets de Catalunya destinats als programes de família i infància de Càritas. La cita és a les 22.00 h a l’església de Sant Jaume amb l’Orquestra Amics Unesco Barcelona.

Orquestra Unesco Barcelona | Ajuntament de Tivissa

Orquestra Unesco Barcelona | Ajuntament de Tivissa

En el marc del projecte “Nits a la Baranova” que organitza l’Ajuntament de Tivissa, la Fundació Música Solidària, la Fundació Antigues Caixes Catalanes i el Grup BBVA impulsen aquest concert amb un preu solidari de 20 euros per entrada, que es poden adquirir al mateix Ajuntament o bé a través del web de Música Solidària. Altrament, s’ha habilitat una Fila 0 per a persones i entitats que desitgin fer la seva aportació encara que no puguin assistir a l’actuació. Els beneficis aniran destinats a Càritas Diocesana de Tortosa.

El concert anirà a càrrec de l’Orquestra Amics Unesco Barcelona, dirigida per Gonçal Comellas. El programa inclou diverses obres de Mozart i Bach, i comptarà amb la participació, com a solistes, del violinista cordovès Carlos Rafael Martínez Arroyo, que malgrat la seva joventut, ja està considerat com la més solida promesa de l’estat espanyol, i la ja reconeguda i admirada Alba Ventura, la pianista catalana actualment més internacional.

“Les nits a la Baranova” compta amb el patrocini de les empreses Maset de Lleó i Gestió Recuperació de Terrenys SA, així com amb la col·laboració de Cerima Cherries, Viveros Ebro, Vilanova Fustes i Pamesa. La resta de concerts solidaris tenen lloc en altres esglésies, catedrals o equipaments culturals de ciutats com Barcelona, Tortosa, Reus, Figueres, Girona, Ripoll, la Seu d’Urgell, Manresa, Vic, Berga, Vilanova i la Geltrú, Sabadell, Terrassa, o Granollers, juntament amb espais ecumènics i privilegiats com Montserrat i Santes Creus.

Les aportacions econòmiques es poden fer mitjançant una transferència al compte corrent 0182-1799- 29- 0200018386, tant per Internet com a través de les oficines de BBVA i Catalunya Caixa.

Si necessiteu saber més informació sobre “Les nits a la Baranova”, feu clic aquí.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

1 Comentaris
  1. An0menar “espais ecumènics” als monestirs de Montserrat i Santes Creus ho trobo desancertat.
    “Espais privilegiats”, d’acord. Però “ecumènics”, no (més enllà que un estigui d’acord o en desacord amb l’ecumenisme).

    Atentament, i bona setmana