Tres concerts al Born CC

14.11.2014

Aquest cap de setmana la música torna al Born Centre Cultural. De divendres a diumenge s’hi ofereixen tres actuacions en directe i de forma gratuïta. Jazz, rumba aranesa i la música de l’Acadèmia dels Desconfiats.

Alidé Sans

Alidé Sans

 

Duo Improbabile

Divendres 14 de novembre a les 20h. Sala Moragues. Gratuït.

El duet format per Virginia Guastella al piano i per Claudio Trotta a la bateria és un projecte “crossover” de música original escrita per Virginia Guastella, amb un repertori que fusiona diferents estils com el jazz, la música clàssica i contemporània, i el rock progressiu. Un projecte sempre en progressió, que es renova contínuament caracteritzat per la gran empatia que desprenen els dos protagonistes damunt l’escenari.

El Duo presentarà les peces incloses al primer cd Slancio Moderato i alguna peça nova en preestrena.

Alidé Sans

Dissabte 15 de novembre a les 21h. Sala Moragues. Gratuït.

Alidé Sans és una jove cantautora i compositora aranesa. Acompanyada per la seva banda formada per Arnau Masclans (Guitarra), Carles Oliver (Bateria) i Jordi Gas (Baix) ens proposa un viatge musical a través de diferents estils reggae, rumba i soul. Mitjançant una gran dosis de vitalitat narra històries quotidianes que ens fan reflexionar.

El somni del Parnàs: la música de l’Acadèmia dels Desconfiats i de l’Acadèmia Literària de Barcelona (1700-1731).

Diumenge, 16 de novembre, a les 20 h.  Sala Moragues. Gratuït.

La música de l’Acadèmia dels Desconfiats i de l’Acadèmia Literària de Barcelona, 1700-1731. Una producció en col·laboració entre Allegoria Ensemble, Ensemble Mèridien i el musicòleg Josep Dolcet. Programa adreçat a la gent mínimament interessada en la nostra història i que complementa la visió que hom té des del punt de vista polític, èpic i popular del 1714, del Born i del Tricentenari, amb una visió feta des del vessant de la intel·lectualitat i els moviments culturals de la Barcelona i la Catalunya barroques.