Munt de Mots i Núvol convoquen un concurs de fotografia

21.10.2012

El Festival Munt de Mots i Núvol, el digital de cultura, convoquen un concurs de fotografia per celebrar la tercera edició del festival. Podeu llegir les bases a continuació.

 

Ruben Martínez Santana, director del festival Munt de Mots

 

 

1. S’hi pot presentar tothom, amb fotografies dedicades a il·lustrar el Festival, l’ambient, les sessions de narració oral, etc. És important que les fotografies es facin sense pertorbar les activitats i funcions del Festival. Si és una sessió infantil, queda descartada qualsevol fotografia que mostri les cares del nens, que estan protegits.

2. Per participar, només cal que feu arribar les vostres fotografies (fins a un màxim de 5 per participant) a l’adreça info@nuvol.com. Núvol demanarà permís per publicar les  fotos que vagin arribant al llarg del Festival, sigui per acompanyar les cròniques, sigui per completar el perfil que Núvol té a Pinterest: www.pinterest.com/nuvolcom

3. El jurat està format per Pere Virgili (Fotògraf), Laura Basagaña, redactora en cap de Núvol, Maite Cusó, del Pati Llimona (coorganitzadors del festival i representant del pati llimona com a centre especialitzat en imatge), Rubén Martínez (Director Festival Munt de Mots) i Raquel Sánchez (Responsable d’audiovisuals del Festival Munt de Mots).

4. La data límit per presentar-se a concurs és el 26 d’octubre a les 23:59h.

5. El premi consistirà en un lot de llibres de fotografia i es lliurarà el 27 octubre a l’acte de cloenda del festival.

Per qualsevol dubte, us podeu adreçar a info@nuvol.com