MuJazzT. Jazz Standards a l’Espai A

20.03.2016

MuJazzT New Talent Combo és un dels grups que, dins de la programació de teatre amateur i música de l’Espai A, podreu veure aquest diumenge 17 d’abril a les 12h a la Societat El Casino de Sant Andreu de la Barca, on portaran l’espectacle Jazz Standards.

MuJazzT | Espai A

MuJazzT | Espai A

MuJazzT New Talent Combo és una formació creada per l’Associació MuJazzT de Terrassa, creada l’any 2013, amb l’objectiu de donar a conèixer els estudiants superiors i músics amateurs emergents de la ciutat egarenca en l’àmbit del jazz. Actualment el grup està compost per les saxofonisites Haizea Martiartu i Marta Riba, els guitarristes Arnau Gil —que alhora n’és el director artístic— i Víctor Martínez, el contrabaixista Joan Humet i el bateria Sergi Torrejón.

Presenta un repertori divers i variat d’alguns dels standards més coneguts de totes les èpoques: des de cançons mítiques del hard-bop —com Moanin’— fins a temes propis de la banda. En els seus concerts revisiten i revisen l’obra de músics com Adderley, Art Blackey, Grant Green, Cannonball, John Coltran, Horace Silver o Benny Golson, entre d’altres, a través dels quals busquen la manera de crear i expressar idees pròpies i personals.

Etiquetes: