Mostra de Cinema amb la Natura ForadCamp

17.04.2015

L’Ajuntament del Figaró organitza la quarta edició de la Mostra de Cinema amb la Natura ForadCamp, coordinada per la Associació de documentalistes independents INDOC, que es celebrarà al Figaró-Montmany el dia 3 d’octubre de 2015. Enguany la Mostra recupera el format de concurs de curtmetratges de no-ficció, després de l’edició Foradcamp Off del 2014.

Fotograma de 'Sobre la Marxa' de Jordi Morató, projectada a l'edició de 2014

Fotograma de ‘Sobre la Marxa’ de Jordi Morató, projectada a l’edició de 2014

ForadCamp és una mostra de curtmetratges que vol vincular el medi natural amb un cinema personal, independent i amb esperit innovador. La natura ha de tenir un lloc preferent dins del curtmetratge (pot estar present com a espai, reflexió, descobriment, vivència…). Es valorarà la creativitat i el risc artístic dels treballs.

Se seleccionaran curtmetratges de no ficció fins a 30 minuts de durada. Els treballs han de ser en V.O. en català o castellà, o bé subtitulats amb un d’aquests dos idiomes. Les obres de la Secció Oficial optaran als premis: Premi del jurat, Premi del Públic i Premi de Distribució. La inscripció estarà oberta fins al 26 de juny i els curtmetratges s’hauran d’enviar a través de la plataforma clicksforfestivals.

Per més informació visiteu el web oficial.

Etiquetes: