Montserrat Morera Escarré guanya el premi Núvol

9.09.2017

Aquest dissabte a les 17.30h s’ha fet el lliurament del premi Núvol de contes en el marc de la Setmana del Llibre en Català. Enguany el jurat ha estat format pels agents literaris.Pau Centellas de l’Agència Sílvia Bastos, Teresa Pintó de l’Agència Carmen Balcells, Carlota Torrents d’Asterisc Agents, Maru de Montserrat d’International Editors, Txell Torrent d’MB Agencia Literaria, Bernat Fiol de SalmaiaLit i Berta Bruna de Sandra Bruna Agència Literària, són els set membres que formaran part del jurat d’enguany. Després d’una votació molt igualada, han premiat els següents contes:

Primer premi:

Una maleta molt pesada, de Montserrat Morera Escarré

Segon premi:

Romanticisme gramatical, de Gemma Tomàs 

Tercer premi:

Flors al gronxador, de Ruth Tormo

Montserrat Morera Escarré

El primer premi consisteix en una estada d’un cap de setmana de Priorat Versió Original a la tardor. El segon premi serà una subscripció per un any al digital de cultura Núvol. I el tercer, un lot de llibres.

També hi haurà un premi per als tres primers contes més votats gentilesa del Laboratori de Lletres: el guanyador obtindrà un curs de 25 hores presencial de novel·la, conte o escriptura creativa i una llibreta d’exercici del Laboratori de Lletres, mentre que els altres dos finalistes obtindran un curs de tres hores “Imagina i escriu” del mateix Laboratori de Lletres.

Us recordem que els tres contes més llegits han estat aquests:

Potser demà, d’Àgata Sala: 1.448 lectures

Amics per sempre, de Josep Maria Sucarrats: 1.165 lectures

Una maleta molt pesada, de Montserrat Morera Escarré: 1.052 lectures

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

2 Comentaris
  1. Per a mi, “Amics per sempre” “Prazeres” i “#lafidelmón” mereixien els premis, no obstant el primer no arribés ni a finalista. Respecto la decisió del jurat i els votants però no la comparteixo.
    Gràcies per deixar-me opinar.

  2. Potser seria més correcte dir que mereixien alguna cosa més. No vull treure mèrits a “Romanticisme gramatical” que em sembla un bon conte.