Montse Camps: “La ràdio és un mitjà etern”

2.04.2014

Núvol ha arribat aquesta setmana als 5.555 amics a Facebook. Tants cincs pot donar una vaga sensació de suficiència, però és un número que ens ha alegrat especialment. És un honor per al digital de cultura que la nostra seguidora número 5.555 hagi estat precisament la Montse Camps Puigantell, periodista de la secció de Cultura de Catalunya Ràdio des de fa set anys. Camps porta la secció de llibres de l’emissora des de fa tres anys. Ha treballat també a les seccions de societat i economia de la casa. I abans de treballar a la ràdio nacional de Catalunya havia passat per TVE i Canal Terrassa.

 

Montse Camps en un estudi de Catalunya Ràdio | Foto Montse Mas

Montse Camps ens diu que el món de la comunicació passa per un moment molt complicat, però que la ràdio és un mitjà que s’ha sabut sobreposar a la digitalització. “La ràdio aguanta bé perquè ha sabut trobar en Internet un bon aliat. La ràdio és un mitjà etern, no passa mai de moda. I els que hi treballem ens agrada tant que no la deixaríem mai”. Actualment un 10% dels oients de Catalunya Ràdio ja s’hi connecten via streaming i el web de catradio té uns 150.000 usuaris únics al mes.

Aquest mes de març Núvol també ha assolit bones xifres d’audiència. El digital de cultura ha superat els 60.000 lectors únics, i ha rebut 100.000 visites i ha assolit les 200.000 pàgines vistes. La durada de cada visita supera els dos minuts de mitjana. Finalment a Twitter ja compta amb més de 13.000 seguidors.