Milano Design Film Festival a Barcelona: el disseny es casa amb el cinema

27.03.2018

Dimarts 27 i dimecres 28 de març el Hub Barcelona Disseny acull la primera edició barcelonina del Milano Design Film Festival, una cita anual de la capital del disseny italià i que ara aspira a tenir un lloc fix a l’agenda cultural de Barcelona.

Museu del Disseny i Torre AGBAR | Cossetània Edicions

 

A través de documentals i alguna pel·lícula, el festival vol donar a conèixer dissenyadors amb diferents estils i visions. La proposta abasta també investigacions sobre la urbanització, l’agricultura, la globalització i la qüestió mediambiental. L’edició d’enguany se centra en els jardins urbans i la sostenibilitat en la producció d’objectes.

El festival s’ha traslladat a casa nostra gràcies a la col·laboració entre el Barcelona Centre de Disseny, guiat per Isabel Roig, i el Consolat General d’Itàlia, amb Gaia Lucilla Danese al capdavant, i permetrà interrogar-se sobre qüestions cabdals del disseny amb documentals com ara Design is a verb així com aprofundir en figures del disseny més actual com Michele De Lucchi, Alessandro Mendini i Tobia Scarpa. Aquí trobeu ell programa complet dels documentals seleccionats per les comissàries per Antonella Dedini i  Silvia Robertazzi.

Barcelona Centre de Disseny. Plaça de les Glòries Catalanes, 37. Entrada lliure.