Més de 500 persones es planten pel català

18.04.2015

La plaça del Born de Barcelona s’ha omplert aquest matí de testos pel català, centenars de testos que han servit per realitzar una potent acció simbòlica de sensibilització per promoure el català com a llengua comuna i de cohesió a la nostra societat i arran del nou país que estem construint.

Plataforma per la LLengua convoca una plantada a El Born CC

Plataforma per la LLengua convoca una plantada a El Born CC

Les més de 500 persones que finalment s’han inscrit a la iniciativa de Plataforma per la Llengua s’han “plantat” simultàniament dins dels testos. Inicialment, s’havia plantejat l’acció amb 300 testos, però les previsions de participació s’han desbordat: ahir ja s’havia arribat a aquesta xifra, i aquest mateix matí moltes més persones han vingut a inscriure’s a la iniciativa personalment a la plaça del Born.

En total, doncs, més de 500 participants, alguns drets i alguns dins dels 300 testos, cada un dels quals simbolitzava una de les llengües que es parlen a casa. Els testos, a més, estaven distribuïts de manera que han dibuixat un gran mapa dels territoris on es parla la llengua catalana, en una imatge molt visual que ha recollit una càmera situada dalt d’una grua.