Més de 300 persones és queden sense poder escoltar Teresa Forcades

3.10.2012
Dilluns el Teatre Goya Codorniu va acollir el diàleg entre Teresa Forcades i Angela Volipini.
El teatre era ple, amb vora 550 persones, però més de 300 es van quedar al carrer sense poder entrar perquè l’aforament del teatre no donava per més. Els organitzadors de l’acte van demanar a Carles Canut, el director de la Fundació Romea, que deixés passar a tothom, però Canut va al·legar que calia complir les normes de seguretat. Segons informa Lídia Pujol, instigadora de la trobada, “Teresa Forcades va ser ser claríssimament explícita en proposar l’incompliment d’aquestes normatives”. L’acte havia de començar a les 19h, però fins passades les 9:30 de la nit encara hi havia gent al carrer amb l’esperança de poder entrar.
“Veia a la Teresa realment preocupada per totes les persones que no van poder entrar i jo en canvi era feliç!”, explica Lídia Pujol.  Segons la cantant, “que una persona amb el seu missatge mobilitzi tanta gent i lluiti per escoltar-la, que surti de ca seu i s’acosti a compartir un missatge d’amor i llibertat, tot i que no ho hagin aconseguit, em fa tan feliç!!! gràcies sobretot a vosaltres que us vareu quedar fora perquè vareu ser el tema de conversa de tota la nit, sou la noticia, el titular, també d’aquest escrit que pretén parlar del més important que va succeir ahir a la nit al Teatre Goya.  Quanta més gent la Teresa deixi al carrer abans aconseguirem que el Camp nou cedeixi les seves instal.lacions i les comparteixi amb el que ha de ser també un esport nacional, l’exercici del criteri, la consciència social, la solidaritat i donar així un tomb radical a aquesta societat que vol ser d’Amor i Llibertat”.
Afortunadament, Núvol ha pogut comptar amb la col·laboració de l’escriptora Blanca Llum Vidal, que va tenir la sort de poder entrar al teatre i fer-nos la crònica d’aquest acte tan singular. Us la presentem tot seguit.