Meritxell Gené demà a Núvol

22.05.2013

D’entre les moltes i variades propostes artístiques de gran qualitat que atresora el nostre país trobem a la cantautora lleidatana Meritxell Gené (Lleida, 1986) que acaba de publicar el seu darrer disc “Així t’escau la melangia”. El proper 31 de maig actua a Móra d’Ebre dins els actes del Litterarum, la 6a Fira d’espectacles literaris.

 

Meritxell Gené- Així t'escau la melangia

 

‘Així t’escau la melangia’ és un disc d’homenatge a Màrius Torres -el seu poeta de capçalera- que ha vist la llum gràcies, en part, al micromecenatge de Verkami. Anteriorment ja havia editat dos discos: “Inesperadament” (2008) i “Sota els llençols” (2010) i aquest és el seu tercer treball discogràfic. Meritxell Gené ja porta uns quants anys donant a conèixer la seva proposta musical per arreu. Ha actuat a diferents escenaris destacats dels Països Catalans i part de l’estranger i ha col·laborat en diversos projectes col·lectius. Ara està en plena gira de presentació d’aquest tercer disc i a la seva agenda hi destaquen actuacions com la que durà a terme el proper 31 de maig a Móra d’Ebre dins els actes del Litterarum, la 6a Fira d’espectacles literaris o el 27 de juny al Cicle de música en Valencià al Musical de Benimaclet (València).

Ens trobem amb Meritxell Gené a Lleida, en plena festa major de Sant Anastasi i, entre actuacions del seguici popular i dinars familiars, conversem –tot fent un cafè- sobre el seu projecte i el seu darrer disc.