Melani Mestre dirigirà el concert benèfic ‘La Música ens mou’ al Palau de la Música

2.12.2014

El Cor Vivaldi i el director d’orquestra Melani Mestre -que estrenarà mundialment el “Concert per a piano i orquestra – Concertango”, sobre temes d’Àstor Piazzolla, participaran en el concert solidari ‘La Música ens mou’ per recaptar fons per a la investigació de l’esclerosi múltiple, al costat de l’Orquestra de la Societat de Concerts de Barcelona, el pianista-solista Alfredo Salvador, el clarinetista Ángel Belda, i la cantant Johanna Klingfors. La periodista Bibiana Ballbè presentara l’esdeveniment que tindrà lloc el proper dilluns 22 de desembre al Palau de la Música Catalana (20h).

El Cor Vivaldi-Petits Cantors de Catalunya

El Cor Vivaldi-Petits Cantors de Catalunya

El Cor Vivaldi – Els Petits Cantors de Catalunya obriran el concert solidari amb un recopilatori de cançons dirigides per Óscar Boada, per celebrar el seu 25è aniversari.

Seguidament, el director d’orquestra Melani Mestre comptarà amb la col·laboració de l’Orquestra de la Societat de Concerts de Barcelona, el pianista-solista Alfredo Salvador, el clarinetista Ángel Belda, i la cantant Johanna Klingfors. Emocionaran amb un dels concerts per a piano i orquestra de Franz Liszt i amb un recull de peces d’estil ètnic anomenat “Klezmer” o “Yidish“. També s’interpretarà una selecció de “Bossa Nova” i “Samba” del compositor de cinema Lalo Schiffrin arranjada per Melani Mestre.

Per finalitzar, Melani Mestre estrenarà mundialment el seu “Concert per a piano i orquestra – Concertango”, sobre temes d’Àstor Piazzolla, escrit especialment per a l’ocasió.

L’entrada-donatiu es pot adquirir a les taquilles i pàgina del Palau de la Música Catalana, a la pàgina web del Club de Cultura TR3SC i al portal Atrapalo. A més, per a totes les persones que vulguin col·laborar disposen d’una fila 0. Les aportacions es poden fer al número de compte de “la Caixa” ES69 2100 0879 77 02 00324415.