Maria Cabrera als Vespres de la UB

15.06.2017

Aquest estiu, la Universitat de Barcelona traurà suc al juliol de dia i de nit. De dia, amb els cursos setmanals oberts a tothom, i de nit, amb els concerts a la fresca als seus jardins. Del 4 al 20 de juliol, Pol Fuentes, Les Sueques, Calvin Love, El Pèsol Feréstec, Tronco i Outer Space hi posaran la música. El cicle està patrocinat per Estrella Damm i Verse i els concerts són gratuïts. Comencen a les 21h. Esteu advertits!

Maria Cabrera | © Omnium Cultural

Els Vespres de la UB ens ofereixen les propostes més personals i interessants de l’escena emergent actual. Un cartell eclèctic que aposta per l’amplitud de sonoritats i la mescla de gèneres. I les tardes dels concerts, a partir de les 18h, podrem gaudir de la terrassa a la fresca d’Els Vespres amb Caravan Made. Tot això, com sempre, a l’Edifici Històric de la Universitat de Barcelona.

 

Els grups

Pol Fuentes. El músic barceloní presenta el seu primer disc en solitari: Una nova guerra. Cançons d’art i assaig d’alt lirisme dramàtic. Amb banda i una posada en escena valenta, en aquest projecte hi ressona el lirisme dramàtic de Nick Cave o els ecos més propers de la cruesa de Raimon. Actuarà el dia 4.

Calvin Love. Per primera vegada a Barcelona, l’artista canadenc presenta el seu nou EP Ecdysis, un repertori musical de pop errant i seductor que cerca la bellesa entre els clarobscurs mundans. Un espigolador de la bellesa entre l’encant i els enigmes del món que habitem. Actuarà el dia 6.

Tronco. La Conxita i en Fermí són dos germans que, acompanyats d’una guitarra, posen veu a les cançons del seu primer disc, Abducida por formar una pareja estable, un tractat de pop fresc i divertíssim sobre els neguits vitals contemporanis i perennes. Actuarà el dia 11.

Les Sueques. Quartet indie de garatge i postpunk que, amb ironia incisiva, contundència i carisma, presenta el disc Moviment. Cançons que reivindiquen l’acció amb afany poètic i lúdic, combinant l’absurd amb l’èpica, la frescor amb la foscor, les faldilles i el soroll. Actuarà el dia 13.

El Pèsol Feréstec. Gerard Segura, envoltat d’amics músics, presenta les cançons desacomplexades i de simpatia natural del seu nou disc, Treure’n robins, que incorpora la veu i paraules delicades i punyents de la poeta Maria Cabrera. L’única banda capaç d’adaptar un poema d’Ausiàs March al reggaeton o musicar una tesi doctoral. Actuarà el dia 18.

Outer Space. Septet que uneix estils africans com l’afrobeat o l’afrosoul i els ritmes del funk dels anys seixanta. Presenten el seu primer disc, Chase Across Orion, un repertori instrumental original que evoca paisatges espacials i ambients de ciència ficció amb força màntrica. Actuarà el dia 20.

Més informació en aquest enllaç.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

1 Comentaris
  1. Aiiiiii, la joventut que a colteller va repetint tintenes per a dir-les més bé. A l’Oest i a les altres tres veus de copsar nines fan pampallugues a les alzines. No maten herba assassina, com ahir. No cal tot lo dia occir vestals i cabrons anals, cal dir cosetes modernetes amb moltes altes parauletes que entenguin els més cadells. A la fi qui mana no és la gana és la festa del vers aquell del vinga i vinga que no ha estat res. És el que hi ha. Ja no m’escriu cartes en Reiner Maria. Sóc vell i de la mà em porta un que va repetint ,demà germà..