Manel al MoviStar #Ornitofest

24.02.2014

Dissabte 1 de març al Teatre El Latino (Rambles 27) de Barcelona tindrà lloc la primera edició del festival MoviStar Ornitofest, que oferirà gairebé set hores de festa i música inèdita. De set de la tarda a dues de la matinada diferents grups musicals treballaran conjuntament en la versió d’un tema on es veurà reflectida la idiosincràsia de cada grup musical. Manel, The Seihos, Egon Soda, Mi Capitán, Mujeres, El Último Vecino, Empty Cage, Nyandú, The Suicide of Western Culture i Lasers hi participaran.

Manel participarà a la primera edició del Movistar Ornitofest.

Cada banda té el seu propi estil. L’empremta musical que ens fa reconèixer-la. Però, què passaria si agaféssim dues maneres de fer musicals diferents, per exemple, Egon Soda en una mixtura musical amb Mi Capitán? O les melodies de Manel dins una gran coctelera musical amb The Seihos? La barreja musical pot ser explosiva, altament recomanable i molt nutritiva. I això és el que es proposa fer el festival musical MoviStar Ornitofest, que ha preparat una sèrie de concerts explosius on hibrida a dues bandes musicals. Tindrà lloc el dia 1 de març al barceloní Teatre El Latino de les Rambles i hi desfilaran grups com Mujeres en un combinat musical amb El Último Vecino, o bé, Empty Cage barrejats amb Nyandú. The Suicide of Western Culture farà un concert on es fusionarà amb Lasers en una vetllada musical revolucionària, que coincidirà amb la festa de Carnaval.

Els caps de cartell són la banda catalana Manel –catadors d’èxit a nivell nacional-  que actuaran en una hibridació musical de 30 minuts amb The Seihos, grup barceloní que s’impregna de jazz, pop, rock i les sintonies eufòriques que ens fan vibrar. Tot i que The Seihos viuen actualment a l’estranger i Manel es troben de gira participaran al festival Ornitofest en una actuació de trenta minuts. La resta d’actuacions duraran cinquanta minuts i permetran fer-nos viatjar als universos paral·lels de dues bandes diferents, agermanades.

El festival Movistar Ornitofest és un dels tres projectes guanyadors del MoviStar Artsy 2013, impulsat des de Telefònica a Catalunya, un programa que es concep com una incubadora cultural per promoure microfestivals a tot el territori català. Javier Muniáin ja va confirmar a la presentació de l’Ornitofest que enguany hi haurà ua nova edició del festival Movistar Artsy aquest 2014.