L’últim divendres de La Setmana

14.09.2017

La Setmana encara la recta final aquest cap de setmana. Taules rodones, presentacions i trobades són algunes de les activitats que destaquen d’aquest últim divendres. A continuació us en ressenyem algunes de les més interessants.

Vista aèria de La Setmana | Foto: La Setmana

A les 16.30h a l’escenari 3, els escriptors Màrius Serra i Marina Espasa ens conviden a jugar i a descobrir Barcelona amb Literapolisbcn, l’aplicació a través de la qual es busca no només fomentar la lectura entre els joves, sinó també fer-los descobrir la ciutat. L’activitat comença a les 16.30h i s’acabarà a les 19.15h amb una orxatada amb els escriptors.

A les 16.30h a l’escenari 1, la Plataforma per la Llengua ha convidat Laura Borràs, Montse Ayats, Míriam Cano, Carles Solà i Francesc Marco a reflexionar sobre la difusió de llibres en català als mitjans de comunicació en una taula rodona. A les 17.15h a l’escenari 2, Laura Borràs presentarà, juntament amb Carmela Fortuny, Sebastià Portell, Ignasi Blanch, Jordi Bosch i el Quartet Sound Boulevard el 17è Festival nacional de poesia a Sant Cugat.

Durant la tarda d’aquest divendres hi ha dues activitats relacionades amb el Premi Sant Joan: a la primera, a les 18h a l’escenari 2, es trobaran Carme Riera, Najat El Hachmi, Ada Castells, Andreu Martín i Àlvar Caixal amb Anna Guitart per parlar de Notes musicals de l’Avui també és Sant Joan, acompanyats de la música de NU. La segona, a les 19.30h a l’escenari 2, és la presentació de l’últim premi Sant Joan, atorgat a Rafael Vallbona per La pell de la frontera. El presentarà també Anna Guitart, i estarà acompanyat per l’il·lustrador Joma i les veus de Miquel Jordà i Dafnis Balduz.

Finalment, hi ha tres presentacions que val la pena destacar: a les 18.15h a l’escenari 1 hi ha una trobada amb els autors de l’antologia de contes Risc, amb Maria Barbal, Víctor Garcia Tur, Eduard Márquez, Sebastià Portell, Mar Bosch i Ricard Ruiz; a les 19h a l’escenari 1, Salvador Company presenta la seva última novel·la, False friends, i a les 20.30h a l’escenari 1, Sebastià Portell, acompanyat per Clara Fiol i Ester Andorrà parlaran de la novel·la El dia que va morir David Bowie, escrita per Portell.