L’obra de Jordi Fornas, en venda

7.12.2015

Com és ben sabut, Jordi Fornas, a més de ser un reconegut dissenyador, era pintor. Quan va morir, ara ja farà 4 anys, ens va deixar un llegat de més de 400 obres pictòriques i escultòriques, des dels seus primers quadres a Eivissa dels anys cinquanta, fins als quadres més recents, amb els quals estava treballant en el moment de la seva mort.

L’immens volum d’obra amb la qual es va trobar la família, la va obligar a llogar un magatzem per poder-la guardar, i la dificultat de poder moure les seves obres els porta a tenir tot el seu gran talent tancat. Ara tenen ganes de donar-li visibilitat, “que tot l’esforç de tants i tants anys pugui sortir a la llum, es pugui donar a conèixer”, diuen els seus fills.
Aquest anhel de reconeixement els porta a trobar una única sortida a la seva obra, rebaixar-ne el preu de manera substancial. “Veureu que l’objectiu no és econòmic, l’objectiu és vital”, assenyalen. Necessiten donar vida a tot allò que, amb el pas del temps, s’està apagant. En aquesta web (http://www.jordifornas.magix.net/)  podreu trobar gran part de la seva obra.