LLuís Permanyer avui a Ànima

10.09.2012

El programa “Ànima”, el magazín cultural del 33 que presenta i dirigeix Toni Puntí, obre la seva cinquena temporada dilluns, a les 23.25, convidant el director del Teatre Lliure, Lluís Pasqual. Amb ell el programa presenta la temporada de teatre i analitza la situació del sector cultural. En l’àmbit teatral, Jofre Font visita la Fira de Teatre al Carrer de Tàrrega i n’aporta tots els detalls.

Lluís Permanyer | Foto de Roser Vilallonga

L’altre convidat a plató és el periodista i escriptor Lluís Permanyer, que rebrà el Premi Trajectòria en el marc de la 30a Setmana del Llibre en Català i que hem entrevistat a Núvol aquesta mateixa setmana.

En l’àmbit musical “Ànima” s’avança al Mercat de Música Viva de Vic i convida a plató una de les figures de la seva programació. Mayte Martín presentarà en directe un dels temes del seu nou disc, “Cosas de dos”.

La reportera Júlia Bertran ensenya els trucs de l’“scrapbooking”, l’última manualitat de moda.

I el primer retrat de l’ànima de la temporada és el de la il·lustradora Julia Pelletier.

“Ànima” és un programa presentat i dirigit per Toni Puntí. El realitzador és Josep Maria Serra i el productor, Carles Blanco. S’emet al 33 els dilluns a partir de les 23.25 i, en segona emissió, els dimarts a les 17.30.

 www.tv3.cat/anima