Llàgrimes virals a l’Auditori

16.04.2014

El vídeo homenatge al públic de l’Orquestra Simfònica de Barcelona s’ha convertit en viral, amb gairebé 50.000 visites a Youtube. En només 48h el vídeo ha sacsejat i emocionat els usuaris que l’han vist a través de les xarxes socials i els mitjans de comunicació.

El vídeo de l’Orquestra Simfònica de Barcelona i Nacional de Catalunya (OBC) homenatjant el seu públic amb un concert sorpresa es converteix en un èxit viral amb més de 47.000 visites a youtube.com en tan sols 48 hores, el que el converteix en el 16è vídeo més vist d’Espanya.

Les reaccions a xarxes socials com twitter i facebook no s’han fet esperar i centenars de persones han coincidit a reconèixer l’emotivitat que desperta el vídeo signat per l’agència creativa especialitzada en màrqueting viral vimema.com dirigida per Carles Valdés.

L’objectiu d’aquesta original iniciativa duta a terme per primera vegada per una orquestra és premiar la fidelitat del públic amb una sorpresa única. El vídeo mostra l’experiència de quatre afortunats que han pogut gaudir d’un concert sorpresa i en exclusiva per a ells de la mà de l’Orquestra Simfònica de Barcelona i Nacional de Catalunya interpretant la seva obra preferida.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

8 Comentaris
  1. Les paraules sempre son mudes i mes quan la música cobra aquet gran protagonisma. QUIN GRAN REGAL. Gràcies a tots els que heu fet posible aquet regal.

  2. què faríem de les emocions sense el gran art (música, poesia…) que ens les calalitza?
    aquest és un projecte a aplaudir i a copiar!

  3. què faríem de les emocions sense el gran art (música, poesia…) que ens les canalitza?
    aquest és un projecte a aplaudir i a copiar!