Festival literari busca autors

5.11.2015

La fira d’espectacles literaris, Litterarum, manté obert fins al 20 de desembre el termini d’inscripcions de projectes artístics per a la programació de la seva 9a edició. Com cada any, el festival se celebrarà a Móra d’Ebre els propers 27, 28 i 29 de maig del 2016.

Una escena de la ruta espectacle 'Vestigis' a Litterarum 2015 | Foto de CintaGarcia

Una escena de la ruta espectacle ‘Vestigis’ a Litterarum 2015 | Foto de CintaGarcia

L’espectacle literari per a Litterarum és “la posada en escena de textos literaris escrits en llengua catalana que no han estat concebuts originalment per a l’escena, en qualsevol disciplina de les arts de l’espectacle i amb un plantejament professional”. Hi poden participar companyies, grups i intèrprets professionals que tinguin o vulguin estrenar propostes artístiques de qualsevol de les diverses disciplines dels espectacles.

Litterarum vol donar a conèixer i promocionar espectacles literaris professionals basats en la literatura en llengua catalana. És, per tant, una fira professional —organitzada per per la Institució de les Lletres Catalanes i l’Ajuntament de Móra d’Ebre— i un plataforma per apropar aquests espectacles a programadors del món de la gestió cultural, administracions públiques i biblioteques, empreses i agents privats del sector cultural i públic.

Trobareu més informació sobre Litterarum al seu web o a les xarxes socials Facebook i Twitter. També us podeu descarregar les Bases inscripció artística del Litterarum2016