L’any de Feliu Formosa

23.04.2014

Fem bé de commemorar els aniversaris dels morts, però també hem de celebrar els dels vius. Enguany Feliu Formosa farà 80 anys.  I aquest dissabte comencen les celebracions a Terrassa amb un homenatge que recomanem vivament. L’acte, que portarà el títol d’ Ai Feliu, quina alegria, està organitzat pel CAET-Centre d’arts escèniques de Terrassa i comptarà amb la participació d’artistes, estudiants, professionals del teatre i les lletres, ciutadans i biblioteques de la ciutat.

   Feliu Formosa

Pel dissabte 26 d’abril a les 20h, el CAET ha organitzat un acte d’homenatge al poeta, traductor i home de teatre català, Feliu Formosa. L’objectiu és agrair-li la seva tasca per la ciutat i celebrar, en un ambient festiu, que Feliu Formosa encara està amb nosaltres en plena forma tot clamant “Ai Feliu quina Alegria!”.

Feliu Formosa, un dels poetes i traductors més importants del nostre país guardonat en diverses ocasions al llarg de la seva carrera, ha treballat durant la seva vida professional per tal que Terrassa disposi d’equipaments teatrals i centres de formació en arts escèniques. Ell va ser l’impulsor, juntament amb Pau Monterde, de la creació de l’Institut del Teatre a Terrassa, el Teatre Alegria i la Sala Maria Plans, espai polivalent dedicat majoritàriament a les arts escèniques i que porta el nom de la seva difunta esposa.

Amb la col·laboració de la xarxa de biblioteques municipals i els IES Torre del Palau i Viladecavalls, l’acte d’homenatge serà un espectacle teatral, dirigit per Jordi Vilà, que combinarà poesia, música, dansa, projeccions, narració i anècdotes viscudes amb el protagonista. Esdevindrà un còctel d’arts escèniques d’una hora i quart de durada, que comptarà amb la presència de personatges de la talla de Marta Carrasco, Andrés Corchero, Ester Formosa – cantant i actriu filla de l’homenatjat – , Pep Ferrer i el grup Tri-glicèrits.

Ai Feliu, quina alegria!, sota la direcció escènica de Jordi Vilà, serà representada el proper dissabte 26 d’abril, a les 20h del vespre al Teatre Alegria, i de forma gratuïta.

Articles relacionats

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

1 Comentaris
  1. Ho sento molt, Feliu, però dissabte no hi podré ser, físicament, a Terrassa, però hi pensaré tota l’estona. Et felicito per un aniversari tan sonat, que jo ja he deixat enrere, i em felicito per la teva amistat, amb el desig que pugui continuar molts anys més llegint els nous llibres que ens has d’oferir.