Les meravelles de l’Orient de Pa Sucat al Born

22.11.2013

La companyia Pa Sucat serà al Born aquest cap de setmana per presentar el seu espectace de titelles de guant ‘Les meravelles d’Orient’, a la Sala Moragas aquest dissabte a les sis de la tarda i el diumenge a dos quarts d’una del migdia. Hi haurà música en directe, actors i històries medievals explicades per titelles entremaliats.

'Les meravelles d'Orient' de Pa Sucat seran al Born Centre Cultural aquest cap de setmana.

El Born Centre Cultural es convertirà en un escenari medieval, amb cançons de joglars, instruments d’èpoques passades i una colla d’històries que deixaran embadalits els més petits.

La Companyia Pa Sucat.

Els putxinel·lis de guant de Pa Sucat explicaran les meravelles de l’Orient, a través d’un espectacle que es nodreix de les referències que Francesc de Borja Moll  testimonia en els “bavastells dels joglars moros” de procedència possiblement islàmica, i que també té molt en compte la crònica que Ramon Llull fa dins el llibre de contemplació en Déu sobre la presència del teatre de titelles en l’època medieval.

Sota la direcció i escenografia d’Eudald Ferré, amb música de Quim Carranza, guió de Jordi Jubany, vestuari de Teresa Baz i amb els actors Jordi Jubany, Pep Boada i Eudald Ferré, aquest cap de setmana es podrà gaudir d’un espectacle al Born que recentment ha participat també al prestigiós Festival de Titelles d’Okinawa al Japó i que ha recorregut els festivals de tot l’Estat.