L’Eclipsi, el concurs

9.02.2017

Amb motiu de la publicació de L’Eclipsi de Georges Perec, traduïda per Adrià Pujol Cruells, L’Avenç obre un concurs de tuits i textos breus amb paraules que no continguin la a, des d’aquest mateix dijous i fins al 28 de febrer.

Georges Perec

L’Eclipsi és un monument literari, un thriller en forma de joc lingüístic en què Perec jugava amb dues desaparicions: la del personatge central de la història, Toni Vokl, i la de la lletra a, absent en les més de 70.000 paraules del text. De fet, en l’original francès, Perec va prescindir de la vocal e, que és la més habitual en francès.

Per demostrar-vos que és divertit però no fàcil, L’Avenç ha posat en marxa un concurs en què us convida a participar a escriure textos sense paraules que continguin la a en dues modalitats: a través de Twitter, fent tuits amb l’etiqueta #leclipsi, o bé escrivint un text breu de màxim 500 caràcters, que podeu enviar a leclipsi@lavenc.cat.

Els tuits i textos es divulgaran a través de les xarxes socials de la publicació i al blog de la revista.

Premis

Tots els participants podran aconseguir una subscripció d’un mes a la revista L’Avenç. El guanyador del concurs, escollit per sorteig entre tots els tuits i textos que hagin rebut i que compleixin les condicions d’escriptura, obtindrà un pack commemoratiu dels [40+10] de L’Avenç [40 anys de revista i 10 de llibres], que consta d’una subscripció a L’Avenç de sis mesos i un exemplar de L’Eclipsi.