Learn Do Share: la revolució de les màquines

24.06.2015

Els propers 26 i 27 de juny, el Museu de Disseny Hub acollirà Learn Do Share, una proposta per experimentar amb les narratives del segle XXI. El propòsit de l’esdeveniment és reunir en un mateix espai: cinema, videojocs, programari, educació, televisió, disseny, ecologia, urbanisme, hacktivisme, i moltes coses més.

Lance Weiler principal promotor de Learn Do Share

Lance Weiler, principal promotor de Learn Do Share

L’esdeveniment es dividirà en dues jornades: la primera serà el 26 on tindrà lloc el Think & Do Lab, un laboratori de creació col·laborativa on els participants exploraran propostes que permetin dissenyar el futur i millorar la vida dels ciutadans. Durant la segona jornada, el 27 de juny, se celebrarà el Public Day, on hi haurà una sèrie de tallers al llarg del dia. Lance Weiler, creador de l’esdeveniment, presentarà un experiment narratiu juntament amb Nick Fortugno; Anna Carreras exposarà Google DevArt, una nova manera de fer pancartes adaptada al segle XXI; Alberto Tognazzi i Marc Prades explicaran com convertir-se en promotors de cinema a demanda; Oriol Vila i Raquel Salvador explicaran les claus de la seva websèrie Nico & Sunset; Andrea Rosales i Mireia Fernández-Ardèvol presentaran jocs per als rellotges intel·ligents; Eva Domínguez exposarà un projecte on els nens es poden familiaritzar amb contingut informatiu de manera fàcil i divertida.

Weiler va ser el principal impulsor de Learn Do Share ja fa vuit anys a Nova York. Des d’aleshores s’ha celebrat a quinze ciutats de tot el món, i finalment arribarà a Barcelona. Weiler està considerat com un dels creadors més innovadors que ha contribuït a canviar Hollywood. Per exemple, va convertir el Festival de Sundance de l’any 2011 en un joc de rol (“Pandemic 1.0”) on van participar els quaranta mil assistents, combinant el mòbil amb la vida real i una de les pel·lícules que es presentava al festival.

Totes les activitats seran gratuïtes, us podeu inscriure clicant aquí.