Le Cinesi de Manuel García a Sarrià

10.04.2015

El proper dissabte 11 d’abril s’estrena Le Cinesi, de Manuel García, el quart espectacle de la temporada “Òpera de cambra de Barcelona”, organitzada pels Amics de l’Òpera de Sarrià al Teatre de Sarrià. Les funcions són aquest dissabte 11 d’abril a les 20h i diumenge 12 d’abril a les 18h.

Teatre de Sarrià

Els Amics de l’Òpera de Sarrià presenten nova proposta musical al Teatre de Sarrià amb l’òpera de Manuel García Le Cinesi, que presenten aquest dissabte 11 d’abril a les 20h i diumenge 12 d’abril a les 18h. La direcció musical está a càrrec del tenor Raúl Giménez i la posada en escena és de Jochen Schönleber. El repartiment inclou joves valors internacionals com la soprano Sara Bañeras (Espanya), les mezzosopranos Silvia Aurea de Stefano (Italia) i Ana Victoria Pitts (Brasil), així com el tenor veneçolà César Arrieta, acompanyats pel piano de Marta Pujol. És una coproducció amb el Festival Rossini in Wildbad (Alemanya).

Le Cinesi és una partitura de 1831 recuperada a la Biblioteca Nacional de París, oblidada des de la seva estrena. Es tracta d’una òpera per a quatre veus i piano, sense orquestrar, que García va composer en els seus darrers dies per als alumnes de la seva acadèmia de cant en París.

Les entradas estan disponibles a la taquilla de teatre i a la venda online al web de l’associació (www.amicsoperasarria.com).

Recordem que Amics de l’Òpera de Sarrià és una nova associació sense ànim de lucre que té com a missió la difusió de l’òpera i de la cultura, que té seu en el Teatre de Sarrià, que ha reobert les seves portes totalment rehabilitat. Un dels objetius és dotar d’una temporada estable d’òpera de cambra el teatre, un marc ideal per aquest gènere. Així és com neix la temporada “Òpera de Cambra de Barcelona”, amb la voluntat de sumar una oferta nova i complementària en del panorama musical de Catalunya.