Las Migas tanquen els Concerts d’Estiu a Sant Pau

23.07.2018

Aquest dijous a les 21h, teniu una cita amb Las Migas als jardins del Recinte Modernista de Sant Pau. Que qui són elles? Un quartet format per Bego Salazar (veu), Marta Robles (guitarra), Alicia Grill (guitarra) i Roser Loscos (violí), quatre dones que destaquen per com són de diferents i alhora de semblants, que quan estan juntes creen una interessant fusió de cultures.

Las Migas actuen aquest dijous al Recinte Modernista de Sant Pau ©Analía López

Las Migas composen dels seus propis temes, que interpreten amb les seves guitarres, les seves veus, i un toc de violí que les fa inconfusibles. A punt de complir 15 anys en els escenaris i amb una nova veu, la de Bego Salazar, ens presenten un viatge cap al més pròxim però també cap a l’impossible, amb creacions que ens submergeixen en la nostàlgia i l’alegria, i ens connecten amb el més profund dels nostres sentiments.

Després d’haver estat nominades als Latin Grammys 2017 amb el seu últim disc “Vente Conmigo” com a millor àlbum de Flamenc, han començat 2018 amb el nou espectacle “Érase una vegada Las Migas“, avantsala del que serà el seu quart treball discogràfic, que s’espera per aquest hivern. La gira d’aquest any les ha portat ja per els EUA, Mèxic, Albània i diverses ciutats espanyoles i en els mesos vinents també a Bangladesh, Alemanya i alguns països sud-americans.

Per al concert de Barcelona, comptaran amb dues col·laboracions de luxe: la cantant Elena Gadel i la ballarina hindú de kathak Shreya Nag. La banda torna a connectar amb les seves arrels més flamenques, sense perdre aquesta frescor i estil inimitables que sempre estan presents en el quartet de Barcelona.

Amb el concert de Las Migas finalitzarà la present edició dels Concerts d’Estiu que s’han celebrat als jardins del Recinte Modernista cada dijous al vespre des del 28 de juny. Els Concerts d’Estius són una cita que té la voluntat de fer del Recinte un indret viu i actiu en l’escena cultural de la ciutat i participar en la dinamització de l’oferta dels barris que envolten el conjunt arquitectònic.

Els jardins del Recinte Modernista són un espai idíl·lic per escoltar música les nits d’estiu. La música es pot acompanyar amb la proposta gastronòmica del 1902 Cafè Modernista, del Grup Sagardi, al mateix espai del concert. El cicle Concerts d’Estiu compta amb el suport de la Fundació Damm, La Vanguardia, betevé, TMB i l’Ajuntament de Barcelona, i el preu dels concerts és de 18 €. Per primera vegada, s’implementa un 20% de descompte per als joves fins als 29 anys i la gent gran a partir dels 65 anys. Aquest mateix descompte també s’aplicarà als Amics del Recinte Modernista i als beneficiaris dels programes de fidelització que col·laboren habitualment amb Sant Pau.