L’aniversari de Freddie Mercury

28.08.2015

Per tercer any consecutiu, el dia 5 de setembre –aniversari de Freddie Mercury– el Hard Rock Cafe Barcelona col·labora en l’organització d’activitats per recaptar fons en la lluita contra el VIH i la SIDA en el marc de Freddie For A Day (#FFAD), una jornada internacional benèfica en memòria del cantant de Queen, Freddie Mercury, mort el 1991 arran d’aquesta malaltia. Darrere de la causa hi ha la Mercury Phoenix Trust, una organització de caràcter benèfic fundada per membres de Queen.

Freddie Mercury

Freddie Mercury

El proper dissabte 5 de setembre el Hard Rock Cafe Barcelona retrà homenatge a Freddie Mercury amb el concert-espectacle A Night At The Opera a El Molino de Barcelona. Al xou, nascut després del 40è aniversari del llançament del primer disc d’estudi de Queen, Queen (1973), s’hi interpretaran tots els èxits de la banda amb un so i fidelitat sense precedents, sota la direcció de Danny Gómez, que va tenir l’oportunitat de treballar prop de Queen al musical We Will Rock You així com també de gravar al costat de Brian May, convertint-se en una eminència en l’estil i el so del guitarrista. Ara el públic de Barcelona té l’oportunitat de passar una nit a l’òpera amb una all star band amb els millors músics, els arranjaments originals i el reconeixement del propi Brian May de Queen. Les entrades ja estan a la venda a Ticketea.

Abans del concert, Marcos Tajadura, segurament el millor imitador de Freddie Mercury a l’actualitat, recrearà el so i la performance de Freddie Mercury en el ja clàssic videoclip d'”I Want To Break Free”, a través d’un espectacle acrobàtic únic i sorprenent. Els assistents al concert podran passar pel photocall i fer-se una foto amb aquest gran imitador de Freddie Mercury. A més, per cada entrada venuda, es regalarà un bigoti a l’estil Freddie Mercury amb l’objectiu de fer una gran foto conjunta dins del recinte amb tots els assistents amb els bigotis posats i celebrant una gran nit musical i benèfica. El 100% de la recaptació de la venda d’entrades anirà destinat a la fundació Mercury Phoenix Trust creada per Queen per lluitar contra el VIH i la SIDA.

Freddie For A Day és una iniciativa benèfica de la Mercury Phoenix Trust que anima els fans de tot el món a passar el dia de l’aniversari de Freddie Mercury disfressats d’aquesta gran llegenda de la música. Durant un únic dia, el 5 de setembre, els clients i l’staff del Hard Rock Cafe compartiran un dia epecial, ple de música de Queen, bigotis freddie, concursos, premis i altres sorpreses. Aquest any hi ha una nova incorporació a la celebració: un exclusiu pin de Freddie For A Day/ Hard Rock Cafe d’edició limitada disponible al Hard Rock Cafe Barcelona. El 15% dels ingressos de cada venda també aniran destinats a la Mercury Phoenix Trust.

Freddie Mercury

Freddie Mercury

“Ens agrada molt treballar juntament amb Queen i The Mercury Phoenix Trust cada any per organitzar i activar el dia de recaptació global i sensibilització Freddie For A Day. El 5 de setembre, molts [Hard Rock] Cafes d’Europa i més enllà s’uneixen a la celebració de la icona de Freddie Mercury. Aquí a Europa, Freddie For A Day promet als visitants que passaran un dia divertit, i animem els fans locals que s’uneixin a la celebració disfressant-se de Freddie. Aquest any esperem superar els rècords de recaptació de l’any anterior i recollir el màxim possible per aquesta gran causa que continua donant suport a la lluita contra el VIH i la SIDA i a la sensibilització envers aquesta malaltia arreu del món”, explica Marc Carey, director de màrqueting a Europa de Hard Rock Cafe.

“La col·laboració de The Mercury Phoenix Trust/ Freddie For A Day amb els Cafes de Hard Rock s’està convertint en un acte fantàstic, que creix cada any i atrau persones de tot el món per celebrar l’aniversari de Freddie, el dia 5 de setembre. Es tracta d’una gran recaptació de fons, que permet donar suport a nombroses organitzacions benèfiques en la lluita contínua contra el VIH i la SIDA. Gràcies hard rockers, us saludem a tots!”, diu Claudia Walker, de Mercury Phoenix Trust.