L’ACIMC celebra 25 anys

20.11.2016

El dia 24 de novembre a les set de la tarda se celebra el 25è aniversari de l’Associació Catalana d’Intèrprets de Música Clàssica, amb la presència de Lluís Rodríguez Salvà, el seu actual president. L’acte tindrà lloc a la Fàbrica de Creació Fabra i Coats de Barcelona.

L’Associació Catalana d’Intèrprets de Música Clàssica celebra el seu 25è aniversari

L’Associació Catalana d’Intèrprets de Música Clàssica celebra el seu 25è aniversari

L’Associació Catalana d’Intèrprets de Música Clàssica (ACIMC) és l’única entitat sindical sense afany de lucre creada el 1991 amb l’objectiu de defensar els interessos professionals dels intèrprets i docents de Catalunya dins de l’àmbit de la música clàssica. Els seus objectius són, d’una banda, sensibilitzar la societat i les institucions davant la problemàtica de l’intèrpret i el docent de música clàssica a Catalunya, a més de representar, defensar i promocionar els interessos professionals, econòmics, jurídics, fiscals, laborals, socials i culturals dels seus afiliats.

L’ACIMC també vetlla per l’assessorament de tots els seus afiliats en tot allò relatiu al sector que pugui ser del seu interès i fa de representant davant les administracions públiques i els organismes públics o privats de qualsevol tipus, a fi de comunicar-los les necessitats i la problemàtica de la professió, i per tal d’intervenir com a interlocutor legitimat en negociacions, projectes i actes de tota mena que afectin els afiliats.

No és menys important mantenir i promoure contactes amb tot tipus d’associacions de caràcter professional dins del món de la música i amb les entitats que treballin d’alguna manera per la dignificació del músic professional. I, en general, intervenir en tot allò relacionat amb la professió, de manera directa o indirecta, i estimular, impulsar i promoure totes aquelles accions i iniciatives que vagin en benefici dels seus afiliats.

A l’acte del 25è aniversari de l’Associació Catalana d’Intèrprets de Música Clàssica hi intervindran Carme Bustamante, membre fundadora de l’ACIMC, Cecilio Tieles, president de l’ACIMC entre els anys 2001-2010 i Lluís Rodríguez Salvà, actual president de l’ACIMC. Durant l’esdeveniment també estan previstes les actuacions musicals de socis de l’ACIMC: Tomàs Maxé, baríton, i Daniel Blanch, piano, 
Àlex Alguacil, piano, 
Marisa Martins, mezzosoprano i Jordi Masó, piano, i 
Miquel Bofill, saxòfon. L’acte es tancarà amb una copa de cava i un piscolabis.