Sortegem entrades pel concert de Diane Reeves al Coliseum

12.05.2015

Dianne Reeves actua divendres al Coliseum de Barcelona després de recollir el Grammy per Beautiful Life. Imany hi actuarà dissabte en format acústic dos anys després del seu concert al Palau de la Música. Tots dos concerts formen part del cicle Round About Midnight que culminarà el 23 de maig amb els Blues Brothers. Avui sortegem cinc entrades dobles pel concert de Diane Reeves. Només heu d’enviar un missatge a info@nuvol.com dient-nos quants grammys ha guanyat Reeves al llarg de la seva carrera i entrareu al bombo.

Dianne Reeves

Amb el Grammy al millor àlbum de jazz vocal per Beautiful Life (Universal Music) sota el braç, Dianne Reeves torna a Barcelona divendres 15 de maig a les 23:30 al Teatre Coliseum ambun repertori que barreja el gènere amb versions de temes de Bob Marley, Fleetwood Mac, Marvin Gaye o Ani Di Franco. Reeves ha compartit escenari amb Wynton Marsalis i la Lincoln Center Jazz Orchestra. Ha enregistrat per la Chicago Symphony Orchestra sota la direcció de Daniel Barenboim i ha cantat com a veu solista per la Filharmònica de Berlín.  Té cinc grammys en total, un dels quals per la banda sonora de la pel·lícula Bona Nit i Bona Sort. Gràcies al seu talent, Reeves ha conquerit el podi de les grans veus femenines, seguint l’estela de Bessie Smith, Billie Holiday, Ella Fitzgerald, Sarah Vaughan, i Carmen McRae.

Imany, en acústic

Imany arribaImany al Coliseum dissabte 16/05 a les  23:30h i ho fa en format acústic. Descoberta pel  productor de la diva Ayo, Malick N’diaye, Nadia  Mladjao —més coneguda com Imany— va  baixar de la passarel·la per pujar a l’escenari  i desenvolupar una interessant carrera a París.  El  seu primer àlbum The Shape of a Broken Heart (Think Zik!, 2011) va ser disc de platí a França i  triple platí a Polònia. També és responsable de la banda sonora del film Sous les jupes des filles (estrenat  a Espanya com French Woman). Les seves  influències van  de Billie Holiday a Nina Simone,  passant per Tracy Chapman.

 

Round About Midnight

Els de Dianne Reeves [15/05] i Imany [16/05] són el quart i cinquè concerts del Round About Midnight, on ja han actuat el contrabaixista israelià Avishai Cohen [20/03], el mestre tunisià del llaüt Dhafer Youssef [18/04] i la cantant novaiorquesa Jane Monheit [02/05]. El xou dels Blues Brothers [23/05] tancarà la tercera edició del cicle.

Round About Midnight porta a la ciutat veus de primera línia dins del panorama internacional i ofereix un cicle urbà i cosmopolita en un espai únic, on la música a curta distància es dóna la mà amb una oferta d’oci nocturn selecte.