La sopresa del Modernet de Merda

13.02.2016

Des de fa unes setmanes, el Modernet de Merda ha anat penjant al seu compte de Twitter una sèrie d’imatges en les quals apareixen caricaturitzats personatges famosos o històrics acompanyats de cites d’altres referents més o menys mediàtics o pretèrits. Hi hem pogut observar rostres com els de Teresa Forcades, Jordi Pujol, Adolf Hitler, Albert Einstein, Cristiano Ronaldo o el mateix Jesucrist, i frases de Walt Whitman, Gabriel García Márquez, Will Smith, Thomas Jefferson o Manuel Azaña, entre d’altres. Sabeu quin és el resultat creatiu d’aquesta barreja?

Modernet de Merda

Modernet de Merda

Doncs ni més ni menys que un llibre. A Núvol, demà publicarem en exclusiva el fragment d’un dels relats que l’integren. El seu autor, en efecte, és el Modernet de Merda, que aquesta vegada captarà la nostra atenció amb la seva ploma irreverent amb una obra amb la qual ha decidit apostar completament per la literatura.

Fa un parell d’anys el Modernet ja va treure un llibre, Modernet de merda. El manual (Fanbooks, Grup 62), una recopilació i ampliació de la seva sàtira del moviment hipster a través de Twitter. A propòsit d’aquesta publicació, Marc Grèbol li va fer una entrevista que podeu rellegir aquí.

Però en aquesta ocasió s’ha llançat a la literatura amb un conjunt de relats heterogenis que tracten, amb el seu estil particular i la ironia característica que hem conegut a través de la xarxa, sobre temes connectats amb l’actualitat. El llibre sortirà amb una coberta molt llaminera que també podreu descobrir demà.

Ja ho sabeu, si voleu començar a introduir-vos en la prosa del Modernet, demà a Núvol podreu tastar-la en exclusiva.

Etiquetes: