El festival de La Bisbal

30.06.2018

Un any més, els dimecres de juliol es transformen en dimecres de festival a La Bisbal d’Empordà. El passat 14 de juny es va presentar al local Ca La Pilar Dumingu la nova programació del Festival Internacional de Torre Maria (conegut com a fITM), que enguany celebrarà la seva sisena edició. Els dies 4, 11, 18 i 25 de juliol, els Jardins de Torre Maria s’ompliran de música en directe i sopars a la fresca, passant per estils tan diversos com la rumba catalana, el pop metafísic, el grungecrooner o l’indie folk d’autor.

Festival Internacional de Torre Maria | Foto: Ajuntament de la Bisbal d’Empordà

Aquest desig de dinamitzar el juliol empordanès —que va començar l’any 2013 sota el nom d’El Tingladu i ideat pel col·lectiu Indivendres— funciona gràcies a la fórmula del bon ambient i la bona música, així com un servei de restauració de molta proximitat gràcies als pintxos, els entrepans, les postres i els arrossos que oferiran Ca La Pilar Dumingu, la Cafeteria El Bouquet, el Mar de Tasmània i el Càtering Cabell d’Àngel; sense oblidar-nos de l’element més important de tots: entrada gratuïta amb donació voluntària. Aquest any, a més, el fITM compta amb el patrocini d’Estrella Damm i la col·laboració de Bankrobber i SONA.

Durant els dies que durarà el festival, el públic que s’acosti fins a la casa indiana, podrà gaudir d’un doble concert i un servei de restauració diferent per a cada vespre, acompanyats de noms de la indústria musical com Ferran Palau, Da Souza, Big Ok, Muchacho& Los Sobrinos, The Bird Yellow o Peret Reyes entre d’altres. L’obertura de portes es farà a les vuit del vespre.