La Setmana, tercer dia

9.09.2017

Diumenge 10 de setembre, tercer dia de La Setmana. Avui, qui passegi per la plaça de la Catedral tindrà l’ocasió de participar en una gran varietat de presentacions, trobades, tallers i activitats, tant per a adults com infantils.

La Setmana | Foto d’arxiu

Durant tot el matí, més de 40 il·lustradors i escriptors es trobaran a Books in catalana a la Fira de Bologna. D’altra banda, hi ha programades activitats com l’itinerari literari Dones de Barcelona (cal preinscripció prèvia) a càrrec d’Elisenda Albertí sobre Set dones contra corrent, que començarà a les 10h al hall del COAC, o el lliurament del XVI Premi Aurora Díaz-Plaja, organitzat per l’AELC, a càrrec de Bel Olid i amb actuació musical de Lídia Pujol i Guillermo Rizzotto, a les 12.15h a l’escenari 2.

A les 12.20h l’Associació d’editors del País Valencià presentarà un llibre sobre l’Any Joan Fuster a l’escenari 1, amb Toni Mollà, Josep Lozano, Voro Vendrell, Nel·lo Pellisser, Daniel P. Grau i Manolo Gil. A la tarda, hi ha programades activitats com una lectura poètica per commemorar el 75è aniversari de la mort de Màrius Torres (a les 17.45h a l’escenari 2), un taller dirigit per Màrius Serra sobre com aprofitar el temps (a les 19.30h a l’escenari 2) i la presentació de l’últim llibre de Jordi Puntí, Això no és Amèrica, tot fent una Moritz amb Anna Guitart a l’escenari 3. A més a més, escriptors com David Cirici, Sebastià Portell, Ricard Garcia o Núria Miret seran per les parades signant llibres.

Hi ha força activitats dedicades al públic infantil, de les quals destaquem l’animació a càrrec de Gènius i Valentina, sobre el paper dels bibliotecaris (“Què fa un bibliotecari?”), organitzat per la Xarxa de Biblioteques Municipals de la Diputació de Barcelona. Serà a les 11.45h a l’escenari 3. Les podeu trobar totes aquí.