La Setmana, sisè dia

13.09.2017

Comença un nou dia a La Setmana. Com cada dia, hi ha un munt d’activitats previstes. En aquest article, us presentem les nostres recomanacions, però podeu consultar totes les activitats en aquest enllaç.

La Setmana | Foto d’arxiu

Per als infants, s’ha programat una tarda de lectures, tant a l’oficina de Caixabank de Via Laietana, com a la zona de l’aqüeducte de la plaça de la Catedral, totes organitzades per La petita llibreria. A més a més, a les 18h de la tarda a l’escenari 3, Noemí Caballer, en col·laboració amb les Biblioteques de Barcelona, presentarà l’espectacle Juguem amb les paraules.

Durant tot el matí, els bibliotecaris de 83 biblioteques públiques i 10 d’escolars visitaran les parades de La Setmana i compraran llibres. El punt de trobada és l’escenari 2 i es passejaran entre les parades.

A les 17h es presenta, a l’escenari 2, el llibre de Sèniors poètics, en què hi ha un recull de diversos articles de diferents poetes i crítics júniors. Laura Borràs conversarà amb Andreu Gomila, Carles Camps Mundó, Joan Duran, Antoni Clapés, Carles Morell, Francesc Parcerisas, Laura Basagaña i Josefa Contijoch. Seguidament, a les 17.30h a l’escenari 1, Jordi Julià i Pere Ballart presentaran La prosa de Màrius Torres, que acaba de publicar Edicions de la UB.

Tot seguit, a les 18h a l’escenari 2, Pere Riera, Estel Solé, David Plana, Josep Maria Miró, Llàtzer Garcia i Carles Batlle presenten Llarga vida al teatre, i tot seguit, al mateix escenari, Raül Garrigasait i Laura Borràs parlaran de la nova trajectòria que emprèn la Bernat Metge, en una taula rodona titulada Els clàssics, avui. La Bernat Metge, una mirada al futur. A les 19.15h, al mateix escenari, Jaume C. Pons Alorda, Pau Faner, Maria Teresa Ferrer, Nora Albert i Sebastià Perelló conversaran sobre la creació literària en una comunitat illenca i fragmentada.

Finalment, a les 19h a l’auditori del COAC, l’Escola de Llibreria del Gremi de Llibreters de Catalunya i la Universitat de Barcelona inauguraran la sisena edició de l’Escola de Llibreria, en una trobada en què Joaquim Bejarano, Mònica Baró, Antoni Daura, Núria Dòria, Maite Sànchez i Marià Marin abordaran quina és la direcció que segueix el negoci de la llibreria.