La Setmana, setè dia

13.09.2017

Comença un nou dia a La Setmana. Com cada dia, hi ha un munt d’activitats previstes. En aquest article, us presentem les nostres recomanacions, però podeu consultar totes les activitats en aquest enllaç.

La Setmana | Foto d’arxiu

Per als més petits, a banda de la tarda de lectures que ha organitzat La petita llibreria tant a l’oficina de Caixabank de Via Laietana com a la zona de l’aqüeducte de la plaça de la Catedral, a les 17.30h a l’escenari 3, Umpalumpa contarà una Tramuntana de contes.

Per al públic adult, volem destacar les activitats següents: en primer lloc, a les 11h a l’escenari 1, les Edicions de la UB organitzen una lectura creuada de Ciència i Humanitats, amb més de 40 autors de l’editorial de la UB, i a les 17.15h a l’escenari 2 Rafael Vallbona farà una lectura en el 25è aniversari de la mort de Valerià Pujol. Tot seguit, al mateix escenari a les 17.30h, Club Editor presenta Gramàtica dels noms propis, amb Maria Bohigas i Lluís Maria Todó.

A les 18h a l’escenari 2, Maria Favà, Vicent Sanchis, Ricard Huguet, Jaume Fabre i Jordi Fernando presenten el llibre Diari Avui 1976-2009. Entre el somni i l’agonia, editat per Meteora, en què parlaran de la premsa en català o la lluita per l’existència. A les 19.30h al mateix escenari, Ramon Mas presenta la seva última novel·la, Afores, editada per Edicions de 1984. A la mateixa hora, Jaume Cabré, premi Trajectòria d’enguany, conversarà amb Anna Guitart.