La Sala Fènix estrenarà set espectacles aquesta temporada

28.08.2016

Quan el mes d’agost s’acaba, vol dir que estan a punt de passar dues coses: que arribi setembre i que arrenqui la nova temporada teatral. I això mateix és el que han anunciat a la Sala Fènix de Barcelona, al cor del Raval, que enguany encetarà la seva quarta temporada amb set estrenes absolutes.

Template Pequeño formato

Sens dubte, un gran pas endavant, tenint en compte que la temporada anterior es va basar en reposicions i èxits antics. Durant aquesta temporada 2016/17 no només es preveuen set estrenes absolutes, en temporada alta, sinó també cinc espectacles emmarcats en el cicle de residències (maig i juny del 2017); un total de dotze estrenes, doncs, que prometen aire fresc i aventures dins i fora de l’escenari.

Les estrenes

Bruto, el poder o la virtud. Produïda per la mateixa Sala Fènix, escrita i dirigida per Marcela Terra (Simone, La Espera) i interpretada per Felipe Cabezas, director de la sala. Una obra inspirada en Juli Cèsar de William Shakespeare i en la situació política europea contemporània.

Victor. Dirigida per Felipe Cabezas i protagonitzada per la companyia de la Sala Fènix (Cabaret Victoria, Cabaret LeCOQ). Una producció inspirada en el procés creatiu de Mary Shelley i els paral·lelismes entre la seva vida privada i la seva monstruosa creació literària, a un ritme de comèdia i teatre visual, màscares, teatre d’ombres i corporalitat.

VIAjeje. Comèdia física de la Factoría DIMÖ, dirigida per Carlo Mö, un extraordinari clown contemporani; Segismundo Afterpop. Un còctel de commedia dell’arte, màscares i teatre clàssic i contemporani, de la companyia Efectus Venturi; Orphanic. Un viatge físic i audiovisual basat en el món oníric de la dona, a càrrec d’Ooops Company (Croàcia, Suïssa, Catalunya); Dios, la comedia divina. Monòleg teatral d’Eugenia González, de la cia. De la Risa, pensat expressament per Setmana Santa.

Il revisore. Tragicomèdia italiana plena de suborns i corrupcions protagonitzada per la companyia La Bussola, que cada cop està adquirint més ressò internacional i que trepitjarà Catalunya el mes de gener per interpretar el seu art amb les màscares i la comedia dell’arte.

Noves edicions

El mes de maig tornen la tercera edició de Yo gesto, el cicle de residències de la Sala Fènix; la segona temporada de Somriures, el cicle de comèdia gestual d’estiu; la quarta temporada de Cabaret LeCOQ, la variété de la Fènix; i la incorporació de la primera edició d’Ánima, un prestigiós cicle sobre el món de les marionetes per adults.

I per acabar, ho farem pel principi: a partir del 8 de setembre, l’espectacle Blanca desvelada, de la companyia Aleteo, obrirà la temporada amb el fenomen boca-orella que està triomfant a Barcelona des de fa un any. Trobareu més informació sobre el nou curs teatral de la Fènix, la programació familiar i altres espectacles a la seva pàgina web.

Etiquetes: