La llibreria Bestiari a un premi mundial d’arquitectura

23.03.2015

Els premis Architizer A+ escullen, mitjançant votació popular, les millors mostres arquitectòniques mundials en més de 90 categories. El disseny de la llibreria de Bestiari al BORN CC –a càrrec de Jorge Pérez Vale Estudio–, ha quedat finalista dels Architizer A+ Awards.

Bestiari, la llibreria del Born CC

Bestiari, la llibreria del Born CC

Els Architizer A+ Awards són uns guardons pensats per premiar els millors espais i ambients arquitectònics del món, classificats en diverses categories segons la seva funció. Aquest any, en la seva tercera edició, un dels protagonistes és la llibreria Bestiari, del Born Centre Cultural, que està entre els cinc nominats a la categoria Architecture + Branding.

Architizer, és una de les principals xarxes d’arquitectura a nivell mundial, amb base a Nova York i gairebé dos milions de seguidors en xarxes socials. Entre els membres del jurat dels A+Awards hi ha Paola Antonelli del MoMA, Nicola Formichetti de DIESEL o Steven Holl (Steven Hall Arquitects), entre molts altres. Els premis es donaran a conèixer a Nova York el proper 14 d’abril. La candidatura de la llibreria Bestiari es pot votar fins el proper dia 3 d’abril a través de la pàgina web dels premis.

La llibreria del Born vol ser un aparador de la literatura catalana i d’assaig històric i d’actualitat i per aquest motiu du a terme una àmplia i variada programació cultural. Les activitats, sovint en col·laboració amb la direcció del Born CC, pretenen acostar la literatura i la història del país a lectors diversos. Amb aquest objectiu es van alternant al llarg de l’any les presentacions de llibres, la participació als esdeveniments literaris de Barcelona (com la Setmana del Llibre en Català o la BCNegra), amb actes més propers com recitals de poesia, contacontes infantils i, darrerament, els berenars literaris, en col·laboració amb el 300 del Born.