La Jove Orquestra Auditori de Girona busca nous talents musicals

15.10.2012

La Jove Orquestra Auditori de Girona, la JOAG, ja ha obert la convocatòria perquè tots aquells joves talents de les comarques de Girona puguin presentar-se a les proves de selecció. Els músics que superin les proves, passaran a formar part de l’orquestra resident de l’Auditori de Girona i es presentaran públicament el proper 8 de desembre amb un concert a la Sala Montsalvatge, sota la direcció artística del Quartet Casals.

Aquells joves intèrprets d’entre 16 i 25 anys de les comarques gironines que vulguin optar a les proves, poden presentar les sol·licituds fins el proper dijous 18 d’octubre. La selecció dels intèrprets tindrà lloc els dies 20 i 21 d’octubre, al mateix Auditori de Girona.

La JOAG és una orquestra de nova creació, que estarà formada per joves músics i pretén contribuir a la promoció dels joves talents de Girona. La JOAG serà l’orquestra resident de l’Auditori de Girona, on tindrà la seva seu permanent i estable, i promourà la professionalització dels joves intèrprets, facilitant la seva inserció laboral en el món de la música.

La Jove Orquestra Auditori de Girona és un projecte pedagògic impulsat per l’Ajuntament de Girona i l’Auditori de Girona, i també compta amb la col·laboració de l’Orquestra de Cadaqués, l’Associació de Galligants i el Conservatori de Música de Girona.

Trobareu més informació al web de l’Auditori de Girona, igualment com el formulari que cal omplir per poder accedir a les proves de selecció.