Els Nens Eutròfics, avui al CAT

18.06.2013

Els Nens Eutròfics presenten nou disc aquest dissabte 22 de juny al CAT (23,20h). Amb la seva cançó “Subterrània”, la tropa eutròfica fa un viatge de metro per Barcelona ometent 5 parades. Mar Fontana és la guanyadora del concurs, havent endevinat les parades absents, i rebrà un CD de la banda.

 

Els Nens Eutròfics

 

La banda musical liderada pel poeta Josep Pedrals ha volgut premiar amb un cedé i entrades pel concert de dissabte els oïents  més observadors que hagin encertat les cinc parades que la cançó no esmentava: Hospital de Bellvitge, Sarrià, Ciutat Meridiana, Santa Rosa i Església Major. Entre tots els participants, set persones van encertar-les: la Mireia Pérez, en Jordi Mo, la Míriam Garcia, en Francesc Molins, la Mar Fontana, en David Caimel i en Fran Delgado. 

Ahir a les vuit del vespre, la mà innocent d’Albert Sagrera va remenar les butlletes amb els noms dels finalistes i va extreure’n el nom de Mar Fontana. La guanyadora rebrà el nou disc dels Nens Eutròfics el dia del concert i la resta de finalistes assistiran de franc al concert eutròfic d’aquest dissabte.

“En helicòpter” és el nou treball dels Nens Eutròfics que es podrà escoltar a les plataformes digitals (iTunes, Spotify) aquesta setmana. La banda eutròfica està formada per Roger Puig (guitarra i veus), Albert Sagrera (baix i veus), Marc Torrent (bateria i veus), Esteve Plantada (teclats i veus) i Josep Pedrals (clarinet i veus).