Gaia Bautista tanca el cicle Noves Escenes a La Pedrera

22.05.2019

Ojalá el Verano és l’espectacle que culminarà el cicle de Noves Escenes de la Pedrera i arriba justament quan tots tenim ganes que arribin les vacances. Una obra sota la direcció de Gaia Bautista, nominada en la categoria Noves Tendències dels Premis de la crítica 2019, que tindrà lloc aquest dijous 23 de maig a les 20h a la Sala Gaudí de la Fundació.

Ojalá el Verano

Interpretat per la mateixa Gaia Bautista, Agnès Jabbour, Andrea Marinel·lo, Anna Pérez Moya, l’espectacle ens parla sobre una dona atropellada pel temps. Atropellada per aquest estiu en què compleix 30 anys i que entén com a suposada expressió de màxima intensitat, de pulsió vital, de vertigen, explosió, desig. Sospita que la seva generació està experimentant tot això en algun lloc allà fora mentre ella s’enfona en els seus propis pensaments. Les estacions avancen inevitables cap a la crisi, desvetllant expectatives, contradiccions, pors i fantasies de la intèrpret exposada a la mirada de l’audiència i de les companyes.

Aquestes no són més que diferents versions d’ella mateixa; interlocutors i còmplices dels maldestres intents de preparar-se a aquesta cita pendent/latent amb l’edat adulta. El compte enrere es fa dispositiu per construir un conjunt d’imatges presentades per estacions; cadascuna d’elles amb els seus absurds objectius a complir en previsió de l’arribada d’aquest benaurat i terrorífic estiu. L’estiu dels seus 30 anys.

Encara teniu temps a comprar les entrades si cliqueu aquest enllaç.