La Festa de la Poesia a Sitges entra en vena del 15 al 17 de juny

29.05.2012
Festa de la Poesia a Sitges_

La Festa de la Poesia a Sitges aplega propostes poètiques i espectacles musicals al voltant de la lírica.

La sisena edició de la Festa de la Poesia a Sitges arriba, de nou, carregada de bones propostes. Aquesta cita genuïna que barreja poesia, reflexió i espectacle, transcorrerà entre els propers 15, 16 i 17 de juny. Enguany, els poetes convidats són, Jordi Pàmias, Meritxell Cucurella-Jorba, Josep Pedrals, Rosa Font, Vicenç Llorca i Jordi Valls en llengua catalana, i el cubà Rodolfo Häsler en llengua castellana. Artistes com Mone, Carme Sansa, Pere Tàpies, Anna Barrachina o l’exitosa i inclassificable formació musical Anna Roig i l’Ombre de Ton Chien seran a Sitges per a festejar, al costat d’un públic nombrós i fidelitzat, els poetes i la poesia.

Festa de la Poesia a Sitges, sisena edició

Cartell de la sisena edició de la Festa de la Poesia a Sitges.

El Consorci del Patrimoni de Sitges acollirà l’espectacle poètico-musical a càrrec de la jove cantant Anna Roig i l’Ombre de Ton Chien, al Saló d’Or del Palau Maricel, especialment dedicat als set poetes convidats i amb la intervenció, integrada en l’espectacle, dels dos també joves i contundents poetes David Caño i Estel Solé. L’esdeveniment tindrà lloc el divendres 15 de juny a les 22.30h.

La Festa de la Poesia compta amb el suport de l’Ajuntament de Sitges, de la Societat Recreativa El Retiro, del Consorci del Patrimoni de Sitges i, entre d’altres, de la Institució de les Lletres Catalanes i és ideada i dirigida pels poetes Joan Duran i Ferrer i Cèlia Sànchez-Mústich. El Palau Maricel, l’Edifici Miramar, els locals de la Societat Recreativa el Retiro i el Palau del Rei Moro, seu de l’Agrupació de Balls Populars de Sitges, seran, sumats als carrers de la Vila, l’escenari dels diversos actes de la Festa.

Podeu trobar més informació al web de la Festa de la Poesia a Sitges.