KBarret, una història amb diverses històries

21.05.2016

Aquest dissabte 21 de maig a les 22h a l’Associació Cultural Recreativa de Fals, es podrà veure el musical KBarret, del Grup de Teatre Filagarsa amb el suport d’Espai A, una xarxa d’arts escèniques amateurs que es va crear el 2011 amb l’objectiu d’unir esforços de diversos agents culturals del país per posar a l’abast del públic espectacles de qualitat i que compta, entre altres, amb la col·laboració de la Direcció General de Cultura Popular i Associacionisme i Acció Culturals del Departament de Cultura.

KBarret | Foto: Espai A

KBarret | Foto: Espai A

Madame Kiss és qui mana al local de varietés Kbarret. Ella ens introdueix Eros, el mestre de cerimònies, a la Galmourosa Rubí, la seductora Gata Maula, Sinatra i el seu humor i, finalment, la nova estrella: La Trepa. Kbarret és un espectacle on els 7 artistes Xavier Biel, Mercè Àlvarez, Montse López, Laura Miquel, Romà Ferruz, Jose M. Porto, Estel Tort donen vida a diversos personatges.

Com que la vida en aquest elenc no té fre, els seus protagonistes formen una gran família en la qual es generen friccions, gelosia i enveges. “L’èxit i la fama són un preuat tresor de llums de neó, on aquests, sovint, ens enceguen i no ens deixen veure l’abisme que hi ha al darrera del fracàs”, explica Espai A.

Dins del local Kbarret hi tenen lloc diverses històries; aquest diumenge a Esplugues de Llobregat, els espectadors descobriran la història de Roxie Hart. Aquest dissabte a les 22h l’Associació Cultural Recreativa de Fals s’omplirà de passió, crims, enganys i molt de Jazz en un espectacle dirigit per Ermengild Siñol.

Etiquetes: