Junqueras treu pit, a “Polònia”

26.11.2012

Avui, a les 22.20, a ‘Polònia’ Oriol Junqueras (Cesc Casanovas) treu pit gràcies al seu èxit electoral. Després dels bons resultats del 25-N, el cap de llista d’ERC celebra amb un rap que el seu partit és la segona força i que té la clau de la governabilitat. Per saber com guanyar-se el president Mas, decideix demanar consell a algú que el coneix molt bé: Alícia Sánchez-Camacho (Agnès Busquets).

Mentrestant, al Palau de la Generalitat, Artur Mas (Bruno Oro) no passa pel seu millor moment. Descobreix que qui l’ha crucificat és el poble català, i no Madrid, tal com ell esperava. A més, Duran i Lleida (Xavi Serrano) ja ha començat a prendre represàlies per la deriva sobiranista de Convergència. En canvi, a Madrid, Mariano Rajoy (Queco Novell) aprofita la patacada del president per riure’s de la seva desgràcia.

Després de perdre menys escons dels que deien les enquestes, Pere Navarro (David Olivares) creu que pot conduir el PSC sense problemes. Però no compta amb l’aparició de l’alcalde Bustos. En un restaurant, es troben David Fernàndez (Cesc Casanovas) i Joan Herrera (Xavi Serrano). Els caps de llista de la CUP i ICV decideixen repartir-se les lluites socials per no trepitjar-se. I Albert Rivera (David Olivares) i Jordi Cañas (Fermí Fernàndez) celebren l’augment d’escons amb Joaquín Sabina (Pep Plaza).