Josep Pedrals i Xavi Lloses es troben amb l’Eufèmica au Fènix

4.11.2013

Aquest diumenge Josep Pedrals torna al Born CC, aquesta vegada acompanyat per Xavi Lloses, amb el recital Eufèmica au Fènix, que tanca el Cicle Rapsodes al Born. L’espectacle, que s’estrena dins el marc del cicle, serà aquest diumenge 17 de novembre  a la Sala Moragues (18h).

 

Xavi Lloses i Josep Pedrals fan tàndem a Eufèmica au Fènix

 

Eufèmica au fènix és una cerimònia on el poeta Josep Pedrals i el músic Xavi Lloses estiren la música en el vers. És un recital-concert on s’esprem el verb poètic com una exaltació de la sonoritat. Lloses i Pedrals es capbussen endins del significant fins que el significat explota. Es tracta d’un treball sobre la imminència emotiva i la sospita transcendental.

Eufèmica au fènix és el tercer i últim dels espectacles que conformen el cicle Rapsodes al Born, una iniciativa concebuda i organitzada pel crític, editor i agitador cultural Joaquim Armengol amb la finalitat de donar a conèixer les veus poètiques de les noves generacions i una excel·lent oportunitat d’entreteixir la potent tradició poètica catalana amb una part nova i essencial del nostre present líric. En total tres espectacles sorprenents i frescos al BORN CC, de manera que s’ha volgut compartir les primeres passes de l’obertura d’aquest nou espai cultural públic de Barcelona. El primer va tenir lloc el passat 3 d’octubre amb “Josep Maria s’agarra i s’atia”, a partir d’una selecció de textos de Josep Maria de Sagarra. El segon va ser “La Caiguda de l’H (versió muda)”, de Jordi Oriolm i finalment, tancarà el cicle el 17 de novembre l’espectacle “Eufèmica au Fenix”.

Tots els espectacles tenen lloc a la Sala Moragues del BORN CC, a un preu de 3 euros. Les entrades es poden adquirir a les mateixes taquilles del Born CC, o a través del web www.elborncentrecultural.cat (pestanya “Activitats” del menú principal i trieu música). Telèfon d’informació 93 256 68 50 (laborables de dilluns a divendres de 9.30 a 19 h).