Josep M. Cervera, nou director de Cruïlla

27.01.2017

A partir d’aquest mes de gener, Josep M. Cervera s’incorpora a l’equip d’Editorial Cruïlla, dedicada a la publicació de literatura infantil i juvenil, com a nou director. Cervera substituirà en el càrrec el pedagog Enric Masllorens.

Josep M. Cervera

Nascut a Barcelona, Cervera és llicenciat en Dret per la Universitat de Barcelona i ha cursat Ciències Polítiques i de l’Administració. Des del 1992 ha orientat la seva carrera professional al sector del llibre i de l’edició, on té una dilatada trajectòria. Ha treballat a la Fnac i a la Casa del Llibre com a director, i a la cadena de llibreries Casa del Libro com a director regional. L’any 2009 s’incorpora a l’Editorial Claret com a director general.

Durant els dos últims anys ha treballat en plataformes tecnològiques desenvolupant nous negocis. És expert en web 2.0, gestió de dades i màrqueting digital. Ha estat productor de la sèrie d’animació L’illa del far —una coproducció amb TV3— i és autor de tres llibres: Davant de l’adversitat, amor i llibertat (Claret), Elles són la meva sort (La Campana, edició en català i Plataforma, edició en castellà) i La gasela Julieta ens posa a dieta (Claret Kids, en català, i Pirueta Editorial, en castellà).

Des de 1984, Cruïlla és un punt de trobada d’autors, il·lustradors, editors i professionals diversos que fan possible la publicació d’obres literàries i materials didàctics de qualitat per a infants i joves. Cruïlla forma part del Grup SM, el qual busca consolidar i enfortir i la seva trajectòria en el mercat català amb publicacions i serveis adreçats a l’àmbit escolar i de la literatura infantil i juvenil en llengua catalana.