Jordi Puntí celebra cinquanta anys amb nova matèria

2.07.2017

Avui, coincidint amb els cinquanta anys de Jordi Puntí, Núvol publica ‘La matèria’, una narració inèdita que formarà part del nou recull de contes que l’autor publicarà aquest setembre a Empúries. Us podeu descarregar la primícia aquí.

Jordi Puntí, avui a casa seva durant la celebració del seu cinquantè aniversari

 

‘La matèria’ narra la relació inquietant entre un home sense sostre que viu desamparat a l’Eixample de Barcelona i una dona que el veu sovint pel barri i s’imagina la vida anterior d’aquest homeless. Puntí capta amb subtilesa la interacció d’unes persones que no tenen res en comú però que comparteixen una profunda insatisfacció vital.

El mes de setembre Jordi Puntí torna a les llibreries amb Això és Amèrica un nou recull de narracions, escrites en els darrers cinc anys. Puntí explica en aquest vídeo com s’ha gestat aquest nou recull de contes, que inclou material inèdit i narracions publicades de manera dispersa que l’autor ha revisat i en alguns casos reescrit.

 

 

‘La matèria’ és el tercer ebook de la temporada del la Biblioteca del Núvol, després de la publicació d’Un Sant Jordi a Eslovènia, de Vicenç Pagès i  La pluja damunt l’argila, entre brots de menta, la primera obra literària que Najat El Hachmi va escriure amb consciència literària. Abans de les vacances d’agost publicarem un nou recull de contes de Clara Soley, titulat Que l’oblidis, li diem. Si encara no sou subscriptors, us en podeu fer aquí. Si us acolliu a la subscripció anual, us regalem el premi Llibreter 2017.