El grup ((( j ))) actua a l’Alfa, de Gràcia, aquest divendres

25.07.2012

Jordi Calvet fa temps que ronda pel món de la música. Ha participat al sona 9, ha actuat a diversos escenaris i és un creatiu innat. Prova d’això últim, dirigeix dos projectes paral·lels, que comparteixen ànima. D’una banda, un que duu el seu nom, Jordi Calvet, que fa emergir la seva faceta com a cantautor. De l’altra, ((( j ))) el grup amb el qual mescla el seu univers sonor amb tres altres músics.

Ha publicat un disc titulat Vincle, un tractat de dotze cançons sobre la relació del jo poètic del cantant amb la realitat que l’envolta. L’àlbum fusiona diferents estils com l’acústic, el funk i algun toc de jazz i compta, a més, amb les col·laboracions de Rusó Sala a Ple i les veus de Dolors Miquel i Blancallum Vidal.

Però el projecte de Vincle no són només les cançons. Jordi Calvet ha dirigit també tres videoclips del disc que es poden veure al seu web (www.altrament.cat) i actualment en prepara un de Natura, que promet.

L’engranatge per fer cançons no s’atura mai, però permet fer algunes pauses i oferir concerts. El divendres 27 de juliol actuarà a l’Alfa, de Gràcia.

 

 

www.altrament.cat