Joan Dausà obre el cicle Música a Santa Cristina

29.07.2014

L’1 d’agost tornarà a Lloret el cicle de concerts de Música a Santa Cristina que organitza any rere any l’Obreria de Santa Cristina de Lloret de Mar. Enguany l’entitat ha programat quatre concerts d’alt nivell amb Joan Dausà, Maria del Mar Bonet, Mon Roth i Irene Ferrer amb Antoni Mas.

Joan Dausà

Quatre concerts que ens ompliran de joia en un indret absolutament idíl·lic com és el paratge de Santa Cristina de Lloret de Mar. Envoltats de mar i muntanya, al més pur estil mediterrani els divendres d’agost cobraran vida per regalar-nos el millor ambient musical de la Costa Brava. Joan Dausà, Maria del Mar Bonet, Mon Roth i Indira Ferrer amb Antoni Mas seran els encarregats de fer gaudir, a través de la seva música, a tots els assistents que vulguin passar vetllades úniques a Lloret de Mar.

El primer concert arribarà el dia 1 d’agost de la mà de Joan Dausà, que torna als escenaris amb On seràs demà?, un disc de 10 cançons que segueix navegant pel terreny emocional amb un grau més de cruesa i intensitat que els treballs anteriors.

Divendres dia 8 d’agost serà el torn de Maria del Mar Bonet, que s’acompanyarà del guitarrista i músic valencià Borja Penalba en un concert especial on tots dos, guitarres en mà, triaran algunes de les peces més emblemàtiques del seu extens cançoner.

El tercer concert del cicle tindrà lloc divendres 15 d’agost amb Mon Roth. La Flor Nouvelle és el treball que ens dedicarà la lloretenca Mònica Orpí Roth. Un projecte que neix amb la voluntat d’acostar a tothom la música i la poesia trobadoresca a través d’un toc original i creatiu.

Indira Ferrer i Antoni Mas tancaran el cicle de concerts el dia 22 d’agost amb D’or, corall i perles. Tresors a l’església de Santa Cristina. Un concert únic i fet a mida per l’ocasió.

Tots els concerts començaran a les 22:30. El preu de l’entrada per cada concert és de 15€. Es poden adquirir de manera anticipada al Museu del Mar de Lloret, al Bar – Restaurant El Romaní i a www.teatredelloret.cat. També es podran adquirir el mateix dia del concert a taquilla. A més, abans i després de cada concert hi haurà servei de restauració i pàrquing gratuït. Més informació a www.musicaasantacristina.org.