Jo Jet i Maria Ribot obren els Vespres d’Hivern de la UB

28.02.2018

Arriba la tercera edició del cicle de concerts Els Vespres d’Hivern de la Universitat de Barcelona, que ompliran de música les nits del mes de març. L’aspiració d’aquest cicle és convertir-se, de nou, en un aparador singular de propostes artístiques emergents de gran valor creatiu.

Jo Jet i Maria Ribot obren els Vespres d’Hivern a la UB el dia 2 de març

La programació d’aquesta edició integra una gran varietat d’estils musicals. Els concerts comparteixen personalitat, vigor, potencial elevat i una posada en escena per a aquells que vulguin descobrir nous sons. Tindran lloc els dies 2,9, 16 i 23 de març al Paranimf de l’Edifici Històric.

El cartell d’Els Vespres d’Hivern inclou lluminosa cançó d’autor de Jo Jet i Maria Ribot, el folk pop captivador i intimista d’Intana, els passatges hipnòtics i electrònics de Júlia i la nova saba de flamenc fusió de la María José Llergo i Marc López.

El 2 de març el duet manresà format per Jo Jet i Maria Ribot presentarà el seu segon disc, Lliure o descansar, que reflecteix la cara nocturna de la vida. És un cançoner honest i viu, que explora nous camins sonors mantenint l’essència genuïna. Es pot descriure com un so independent, un format clàssic i un plantejament pop mitjançant una fórmula única i personal.

El dia 9 de març Núria Moliner, amb la seva veu encisadora, cantarà sobre pèrdues i perdre’s, sobre reptes i pors, confessions, sobre marxar i tornar. El disc de debut d’Intana és una col·lecció de cançons evocadores en un pop acústic lluent i íntim, amb tocs de música americana i folk vibrant.

 

Estela Tormo i Lídia Vila són el nucli de Júlia. La seva proposta parteix amb exuberància de l’austeritat i se submergeix en paisatges sintètics i sons electrònics. Pròxima B és el seu segon disc i està ple de cançons hipnòtiques i estimulants de pop oníric. Actuaran el 16 de març.

María José Llergo i Marc López aposten per un concert íntim el dia 23 de març. Partint d’arrels flamenques, interpretaran cançons pròpies i tradicionals d’una manera personal. També prioritzaran l’emoció a través d’una veu dolça i càlida, que es fusiona amb el bon gust i el toc penetrant del Marc López a la guitarra flamenca.