Jaume Subirana: “Jo confio en la literatura catalana”

15.06.2016

El digital de cultura ha publicat La catalana lletra de Jaume Subirana, el primer ebook en format ePUB de la Biblioteca del Núvol. Durant la darrera dècada, Subirana ha anat publicant a El Periódico articles mensuals que són petites radiografies de la literatura catalana. Peces breus i incisives, que carreguen ponderadament o elogien sense desmesura.

Jaume Subirana | Foto Ester Roig

Jaume Subirana | Foto Ester Roig

Subirana és poeta i professor de Literatura Catalana a la UOC. Lector fi, observador pacient i serè de les polèmiques culturals que fan tempesta en un ecosistema sovint massa reclòs en si mateix, Subirana fa exploració crítica de la situació de la literatura catalana actual. L’hem convidat al sofà blau perquè ens parli d’aquest nou títol. L’ha acompanyat Ernest Alòs, periodista d’El Periódico, que ha seguit de prop la publicació de tots aquests articles al llarg dels darrers deu anys. Hem enregistrat la conversa en un vídeo que podeu veure més avall. La realització és d’Ester Roig.

Aquest ebook, però, no és gratis. Sí, sí, no us poseu les mans al cap. Per primera vegada Núvol posa un preu a un dels seus ebooks. Ens sembla un pas inevitable contra la gratuïtat total dels continguts a Internet. L’única manera de fer sostenibles propostes de valor com aquesta i compensar l’esforç que demana a autors i editors, és posar un preu als continguts. Com a contrapartida, els nostres ebooks es podran descarregar des de molts més punts de venda. A partir d’avui La catalana lletra està disponible a més de 150 llibreries online pel mòdic preu de 2,99€.

Podeu descarregar-vos l’ebook en format PDF i en format ePUB al portal Libelista. 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

2 Comentaris
  1. Em sembla molt bé la proposta i pagaré el preu amb molt de gust.
    Gràcies i enhorabona per la feina que feu.