[VÍDEO] Ivó Oller, on his way to the Jamboree

6.10.2016

Ivó Oller ha presentat el seu segon disc, WAY a la sala Jamboree,  en un concert en què l’han acompanyat els seus músics de confiança.

Ivo Oller | Ester Roig ©

Ivó Oller | Ester Roig ©

Compositor, intèrpret i professor, Ivó Oller és un músic eclèctic, sortit de la prestigiosa Berklee School of Music de Boston. Va marxar cap allà amb la seva trompeta sense lacar per descobrir el jazz: “Allà vaig aprendre a escoltar-lo bé, a aprendre’l”. Amb més de 20 anys d’experiència, Oller ha tocat i col·laborat amb tot tipus de músics i espectacles, des d’Omara Portuondo a La Fura dels Baus, passant per la Barcelona Jazz Orquesta. La seva música és el jazz, però no nega mai la seva base i estructura mediterrània, amb la qual juga per crear una fusió molt interessant amb sons de la nostra música més tradicional.

“WAY”

Un camí. Un àlbum confeccionat amb composicions originals del mateix Ivó Oller i alguna versió. A partir d’una base sòlida i un quartet estable, Oller obre les portes de WAY a músics que han estat presents en algun dels molts moments d’inspiració i que tracen la seva trajectòria com a compositor i instrumentista.

WAY és un disc honest, elèctric i elegant, que desprèn amor pel jazz i la música, i on el seu autor mostra totes les influències, les experiències compartides i les anècdotes viscudes amb els personatges que s’ha anat trobant “pel camí”.